Palvelukuvaus Henkilöstöhallinta

Henkilöstöhallinnon tarkoituksena on antaa esimiehelle ja johdolle enemmän aikaa ja kapasiteettiä hoitaa omat työtehtävänsä. Palkkaamalla kokeneen asiantuntijan voit ulkoistaa tehtävät, joihin ei ole aikaa tai osaamista, jolloin voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Tarjoamme henkilöstöhallinnon palveluita laidasta laitaan. Tarvitsetko apua rekrytointiin, haastatteluihin tai koko prosessin vetämiseen? Haluatko optimoida työvuorolistat, henkilöstökustannukset tai työtehokkuuden? Onko yhteistoimintaneuvottelut tulossa ja haluat apua sen vetämiseen? Meillä on näistä kymmenen vuoden kokemus ja autamme mielellämme! Varsinkin YT-neuvottelujen lopussa tarjoamamme HR & Recruiting Special -paketti on edullinen tapa tarjota työntekijöillesi apua uuden työnantajan ja uusien työtehtävien löytämiseen.

Kaikkea ei enää tarvitse hoitaa itse! Delegoi meille, niin voit itse keskittyä siihen minkä osaat parhaiten!
 

HR & Recruiting Basic
110 €/h + 24 % alv.

Sisältö:
Käymme läpi nykyisen tilanteen, mahdolliset ongelmat ja tavoitteet. Kartoitamme tarpeet tilanteen ratkaisemiseksi ja jo olemassa olevat mahdolliset resurssit. Teemme suunnitelman siitä, miten tilanteessa edetään. Mikäli asiakas selkeästi tietää, mitä tarvitsee ja ainoa puuttuva osa on kokenut henkilö sitä tekemään, siirrymme heti nykyisen tilanteen läpikäymisen jälkeen varsinaisen työntekoon.

Sopii:
Yritykselle, joka ei halua sitoutua kokonaisen henkilön tai resurssin palkkaamiseen, mutta tarvitsee silti satunnaisesti henkilöstöhallinta- tai rekrytointiapua.

Yrittäjälle tai esimiehelle, jolla on yksi tai kaksi tiettyä ongelmaa, joihin halutaan neuvoa, ratkaisua tai tekijää.


HR & Recruiting Pro
100 €/h + 24  % alv, kun tilaat vähintään 4 h.

Sisältö:
Ensimmäisellä kerralla käymme perusteellisesti läpi nykyisen tilanteen, mahdolliset ongelmat ja tavoitteet. Seuraavalla kerralla kartoitamme tarpeet tilanteen ratkaisemiseksi. Katsomme tilannetta useasta näkökulmasta ja kartoitamme samalla jo olemassa olevat resurssit. Teemme perusteellisen suunnitelman siitä, miten tilanteessa edetään. Suoritamme työn sovitusti ja seuraamme suunnitelman etenemistä säännöllisillä checkpointeilla. Teemme tarvittaessa korjauksia suunnitelmaan.

Sopii:
Yritykselle, joka ei halua sitoutua kokonaisen henkilön tai resurssin palkkaamiseen, mutta tarvitsee silti pidempiaikaista apua henkilöstöhallinnan ja rekrytoinnin -asioissa.

Yritykselle, joka haluaa lyhytaikaista apua esim. rekrytointi-ilmoituksien tekemiseen tai työhakemuksien läpikäymiseen.

Yritykselle, joka haluaa apua esim. työhaastatteluiden pitämisessä tai hakijoiden arvioimisessa.

Yritykselle, joka haluaa apua toiminnan optimointiin, parantamiseen tai tehostamiseen.


HR & Recruiting Enterprise
700 €/työpäivä + 24 % alv, kun tilaat vähintään 1 työpäivän (ei arkipyhiä tai viikonloppuja).

Sisältö:
Koko työpäivä (7,5 h) dedikoitu juuri sinun yrityksellesi. Sinä päätät aikataulun.

Sopii:
Yritykselle, joka tarvitsee satunnaisesti vuokraesimiestä.

Yritykselle, joka tarvitsee pidempiaikaista apua esim. työhaastatteluihin tai hakemuksien läpikäymiseen.

Yritykselle, joka haluaa varmistaa, että tarvittavana päivänä paikalla on HR- ja rekrytointiasiantuntija, mahdollisesti kick-offin tai työpajan aikana.

Yritykselle, joka ei halua sitoutua kokonaisen henkilön tai resurssin palkkaamiseen ja siihen liittyviin lisäkuluihin, mutta joka silti tarvitsee pidempiaikaista apua henkilöstöhallinnassa tai sen optimoimisessa.


HR & Recruiting Special
375 €/henkilö + 24 % alv.

Sisältö:
Miten kirjoitetaan CV (1 h)
LinkedIn-profiilin luominen ja päivittäminen (1 h)
Miten kirjoitetaan työhakemus (1 h)
Työhaastattelusparraus (1 h)

Sovimme jokaisen henkilön kanssa aiheista ja aikatauluista erikseen. Tapaamisia voi olla yksi tai useampi, riippuen henkilön aikataulusta. Kuitenkin vähintään yksi tunti per tapaaminen.

Sopii:
Yritykselle, joka haluaa tarjota työntekijöilleen apua työnhakuun, esim. yhteistoimintaneuvotteluiden yhteydessä.


Eikö etsimäsi palvelu löytynyt kuvauksista? Tarvitsetko pitkäaikaista apua tai etkö ole varma mitä tarvitset? HR & Recruiting Custom voi olla sopiva palvelu sinulle! Räätälöidään tarpeesi mukainen kokonaisuus. Tarvekartoitus on aina ilmainen!


HR & Recruiting Custom
Kysy tarjous!

Sisältö:
Haluamasi kokonaisuus, haluamallasi tavalla. Kiinteät viikko- ja kuukausihinnat ovat mahdollisia.

Sopii:
Kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat löytää juuri heille sopivan räätälöidyn ratkaisun. Tarvekartoituksen perusteella luodaan yksilöity suunnitelma ja tarjous.

Yritykselle, joka on kiinnostunut myymään henkilöstöhallinta- ja rekrytointipalvelua eteenpäin omana palveluna.

Yritykselle, joka haluaa ulkoistaa esimies-, HR- tai rekrytointitoimintaa vuokraesimiehelle.

Yritykselle, joka haluaa ulkoistaa yksinkertaisia tai aikaa vieviä tehtäviä.


Päivitetty 18.2.2021