Palvelukuvaus Mentorointi

Mentor- ja sparrauspalveluiden tarkoituksena on antaa esimiehelle ja työntekijälle puitteet onnistua paremmin työtehtävissään.

Jokainen tarvitsee joskus sparrausta tai mentorointia esimiestyössä tai muissa tehtävissä. Olet ehkä itsesi esimies ja tarvitset jonkun kenen kanssa vaihtaa ideoita tai keneltä kysyä neuvoja. Voit myös olla yrityksen johtaja ja haluat antaa työntekijöillesi mahdollisuuden kehittyä ja viihtyä työtehtävissään. Tarjoamme näitä palveluita kymmenen vuoden kokemuksella.

Enää ei tarvitse pelätä hukkumista uima-altaan syvään päähän. Ota yhteyttä meihin ja opi uimaan!
 

Mentor Basic
110 €/h + 24 % alv.

Sisältö:
Käymme lyhyesti läpi nykyisen tilanteen, mahdolliset ongelmat ja tavoitteet. Kartoitamme tarpeet tilanteen ratkaisemiseksi ja jo olemassa olevat mahdolliset resurssit. Teemme lyhyen suunnitelman siitä, miten tilanteessa edetään.

Sopii:
Yritykselle, joka ei halua sitoutua kokonaisen henkilön tai resurssin palkkaamiseen, mutta haluaa silti satunnaisesti tarjota sparrausta tai mentorointia esimiehilleen tai työntekijöilleen.

Yrittäjälle tai esimiehelle, jolla on yksi tai kaksi pientä ongelmaa ja joka haluaa vaihtaa ideoita ja mielipiteitä kokeneen sparraajan kanssa.


Mentor Pro
100 €/h + 24 % alv, kun tilaat vähintään 4 h.

Sisältö:
Ensimmäisellä kerralla käymme perusteellisesti läpi nykyisen tilanteen, mahdolliset ongelmat ja tavoitteet. Seuraavalla kerralla kartoitamme tarpeet tilanteen ratkaisemiseksi. Katsomme tilannetta useasta näkökulmasta ja kartoitamme samalla jo olemassa olevat resurssit. Teemme perusteellisen suunnitelman siitä, miten tilanteessa edetään ja seuraamme suunnitelman etenemistä säännöllisillä sparraus-hetkillä. Teemme tarvittaessa korjauksia suunnitelmaan.

Sopii:
Yritykselle, joka ei halua sitoutua kokonaisen henkilön tai resurssin palkkaamiseen, mutta haluaa silti tarjota säännöllisen mahdollisuuden sparraukseen tai mentorointiin esimiehilleen tai työntekijöilleen.

Yritykselle tai esimiehelle, joka haluaa jatkuvuutta sessioilleen ja aina tutun sparraajan, joka tuntee tapauksen, yrityksen historian ja suunnitelman.

Yritykselle, joka haluaa tarjota tärkeälle työntekijälle mahdollisuuden kehittyä nykyisessä työtehtävässään ja kasvattaa hänestä tulevan johtajan tai asiantuntijan.

Yritykselle, joka haluaa tarjota tärkeälle työntekijälle apua uuteen työtehtävään kasvamisessa. Esimerkiksi uusi esimies, joka tarvitsee apua, neuvoja ja sparrausta päästääkseen nopeammin ja tehokkaammin alkuun.

Mentor Enterprise
700 €/työpäivä + 24 % alv, kun tilaat vähintään 1 työpäivän (ei arkipyhiä tai viikonloppuja).

Sisältö:
Koko työpäivä (7,5 h) dedikoitu juuri sinun yrityksellesi. Sinä päätät tapaamisten aikataulun. Suosittelemme kuutta lyhyttä tai kolmea pidempää tapaamista. Vaihtoehtoisesti voidaan järjestää koko päivän workshop tai toimia walk-in periaatteella.

Sopii:
Yritykselle, jolla on useita esimiehiä ja työntekijöitä, joille halutaan säännöllisesti tarjota sparrausta ja mentorointia.

Yritykselle, joka haluaa varmistaa, että tarvittavana päivänä paikalla on kokenut sparraaja.

Yritykselle, joka haluaa kiinteään hintaan järjestää päivän, joka on varattu esimerkiksi ryhmätyöpajalle, kick-offille tai esimiehille tarkoitetulle walk-in sparraukselle. Walk-in sparrauksella tarkoitetaan aikaa, jolloin sparraaja on sovitusti paikalla ja esimiehet voivat tulla ilman erillistä ajanvarausta juttelemaan silloin, kun heille sopii.
 

Eikö etsimäsi palvelu löytynyt kuvauksista? Tarvitsetko pitkäaikaista apua tai etkö ole varma mitä tarvitset? Mentor Custom voi olla sopiva palvelu sinulle! Räätälöidään tarpeesi mukainen kokonaisuus. Tarvekartoitus on aina ilmainen!
 

Mentor Custom
Kysy tarjous!

Sisältö:
Haluamasi kokonaisuus, haluamallasi tavalla. Kiinteät viikko- ja kuukausihinnat ovat mahdollisia.

Sopii:
Kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat löytää juuri heille sopivan räätälöidyn ratkaisun. Tarvekartoituksen perusteella luodaan yksilöity suunnitelma ja tarjous.

Yritykselle, joka on kiinnostunut myymään sparraus- tai mentorointipalvelua eteenpäin omana palvelunaan.


Päivitetty 18.2.2021