Palvelukuvaus Projektikonsultointi

Projektikonsultoinnissa tarkistamme projektisi tilan ja tavoitteen. Tarjoamme hyväksi todettuja ratkaisuja, kymmenen vuoden kokemuksella.

Tarvittaessa käymme läpi mahdollisen budjetin ja olemassa olevan organisaation. Tarjoamme optimointia sekä tehokkuudessa että kustannuksissa, kuitenkin ottamalla huomioon organisaation ja henkilökunnan hyvinvoinnin.

Voitte myös jättää koko projektin hallinta meille! Hoidamme homman alusta loppuun!
 

Project Basic
110 €/h + 24 % alv.

Sisältö:
Käymme läpi nykyisen tilanteen, mahdolliset ongelmat ja tavoitteet. Kartoitamme tarpeet tilanteen ratkaisemiseksi ja jo olemassa olevat mahdolliset resurssit. Teemme suunnitelman siitä, miten tilanteessa edetään.

Sopii:
Yritykselle, joka ei halua sitoutua kokonaisen henkilön tai resurssin palkkaamiseen, mutta tarvitsee silti satunnaisesti projektikonsultaatiota.

Yrittäjälle tai esimiehelle, jolla on yksi tai kaksi tiettyä ongelmaa, joihin halutaan neuvoa tai ratkaisua.
 

Project Enterprise
700 €/työpäivä + 24 % alv, kun tilaat vähintään 1 työpäivän (ei arkipyhiä tai viikonloppuja).

Sisältö:
Koko työpäivä (7,5 h) dedikoitu juuri sinun yrityksellesi. Sinä päätät aikataulun.

Sopii:
Yritykselle, joka tarvitsee säännöllisesti apua projektinhallinnassa tai sen optimoinnissa.

Yritykselle, joka haluaa varmistaa, että tarittavana päivänä paikalla on projektikonsultti, mahdollisesti kick-offin tai työpajan aikana.

Yritykselle, joka ei halua sitoutua kokonaisen henkilön tai resurssin palkkaamiseen ja siihen liittyviin lisäkuluihin, mutta joka silti tarvitsee pidempiaikaisempaa apua projektinhallinnassa tai sen optimoimisessa.
 

Eikö etsimäsi palvelu löytynyt kuvauksista? Tarvitsetko pitkäaikaista apua tai etkö ole varma mitä tarvitset? Project Custom voi olla sopiva palvelu sinulle! Räätälöidään tarpeesi mukainen kokonaisuus. Tarvekartoitus on aina ilmainen!
 

Project Custom
Kysy tarjous!

Sisältö:
Haluamasi kokonaisuus, haluamallasi tavalla. Kiinteät viikko- ja kuukausihinnat ovat mahdollisia.

Sopii:
Kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat löytää juuri heille sopivan räätälöidyn ratkaisun. Tarvekartoituksen perusteella luodaan yksilöity suunnitelma ja tarjous.

Yritykselle, joka on kiinnostunut myymään projektinhallintapalvelua eteenpäin omana palveluna.


Päivitetty 18.2.2021