Palvelukuvaus Valmennuspalvelut

Itsensä kehittäminen on hyve. Valmennuksen avulla autamme työntekijöitä ja esimiehiä selviämään työelämän haasteista, kehittämällä osallistuvien henkilöiden osaamista. Oli kyseessä sitten pidempi koulutus johtamisesta tai itsensä kehittämisestä tai mikrokoulutus asiakaspalvelusta tai asiakastyytyväisyydestä, meillä on yli kymmenen vuoden kokemus!

Valmennusta tarvitaan aina. Fikseri tarjoaa ratkaisut myös sellaisille organisaatioille, joiden haasteena on kerätä henkilökunta samaan paikkaan. Jos osallistujia on ympäri maailmaa, koulutukset voidaan sujuvasti järjestää myös etänä. Jos taas haasteena on löytää aika, jolloin kaikki työntekijät voidaan irrottaa työnteosta samanaikaisesti ja kerätä yhteen kouluttautumaan, voimme järjestää mikrokoulutuksia. Mikrokoulutuksissa sama aihe käydään läpi useaan kertaan lyhyemmissä pätkissä, jolloin koulutukseen voi osallistua silloin, kun työtilanne sen sallii. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi call centerin tai help deskin asiakaspalvelijoilla. Näiden ratkaisujen yhdistelmä on myös mahdollinen. 

Valmennuspalveluita on saatavilla sekä yksilöille että ryhmille. Hinnoittelu Coaching-paketeissa on tunti- tai päiväkohtainen, mikä tarkoittaa sitä, että useampi henkilö voi osallistua valmennukseen samalla hinnalla. Valmennuspalveluiden yhteydessä kannattaa hyödyntää ilmainen tarvekartoitus, jossa voimme perusteellisesti käydä läpi valmennuksen tarpeet sekä tulevan koulutuksen sisällön.

Tunnettua historian henkilöä lainatakseni: ”Tule! Opi! Voita!”
 

Coaching Basic
190 €/h + 24 % alv.

Sisältö:
Yksittäisiä valmennustunteja, jotka sopivat erinomaisesti mikrokoulutuksiin tai pienempiin kokonaisuuksiin.

Sopii:
Yritykselle, joka ei halua sitoutua palkkaamaan uutta henkilöä kouluttajan tehtäviin, mutta haluaa silti satunnaisesti tarjota koulutuksia henkilöstölleen.

Yritykselle, jolla on valmiina tietty aihe, johon toivotaan koulutusta.
 

Coaching Pro
170 €/h + 24  % alv, kun tilaat vähintään 4 h.

Sisältö:
a) Pidempi valmennus, jossa käydään laajemmin ja perusteellisemmin aihetta läpi. Sopii erinomaisesti uuden työntekijän kouluttamiseen tai isomman osa-alueen läpikäymiseen.
b) Sarja lyhyempiä koulutuksia, jotka voidaan pitää putkeen tai esimerkiksi kerran viikossa. Sopii erinomaisesti kiireisille henkilöille tai ryhmille. Sopii myös hyvin henkilöille ja ryhmille, jotka haluavat säännöllisesti kerrata tiettyä aihetta. Voidaan pitää mikrokoulutuksina.

Sopii:
Yritykselle, joka ei halua sitoutua palkkaamaan uutta henkilöä kouluttajan tehtäviin, mutta haluaa silti säännöllisesti tarjota koulutuksia henkilöstölleen.

Yritykselle, joka haluaa tarjota aloituskoulutuksen uudelle työntekijälle. Tämä voidaan toteuttaa pakettina, jossa käydään läpi asiakaspalvelun perusteet ja käytöstavat, jotta varsinaisessa perehdytyksessä voidaan keskittyä itse työhön.

Yritykselle, joka haluaa satunnaisesti tarjota asiakkailleen koulutusta.
 

Coaching Enterprise
1250 €/työpäivä + 24 % alv, kun tilaat vähintään 1 työpäivän (ei arkipyhiä tai viikonloppuja).

Sisältö:
Koko työpäivä (7,5 h) dedikoitu juuri sinun yrityksellesi. Sinä päätät aikataulun ja osallistujien määrän.

Sopii:
Yritykselle, joka tarvitsee pidemmän koulutuksen. Esimerkiksi yhden päivän koulutus asiakaspalvelusta.

Yritykselle, joka tarvitsee satunnaisen vuokrakouluttajan.

Yritykselle, joka haluaa satunnaisesti tarjota työntekijöilleen koulutuspäiviä. 


Eikö etsimäsi palvelu löytynyt kuvauksista? Tarvitsetko pitkäaikaista apua tai etkö ole varma mitä tarvitset? Coaching Custom voi olla sopiva palvelu sinulle! Räätälöidään tarpeesi mukainen kokonaisuus. Tarvekartoitus on aina ilmainen!
 

Coaching Custom
Kysy tarjous!

Sisältö:
Vuokrakouluttaja pidemmäksi aikaa.
Haluamasi kokonaisuus, haluamallasi tavalla. Kiinteät viikko- ja kuukausihinnat ovat mahdollisia.

Sopii:
Kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat löytää juuri heille sopivan räätälöidyn kokonaisuuden. Tarvekartoituksessa yrityksen toiveiden ja tarpeiden perusteella luodaan yksilöity suunnitelma ja tarjous.

Yritykselle, joka on kiinnostunut myymään koulutuspalvelua eteenpäin omana palveluna.


Päivitetty 18.2.2021